Leta i den här bloggen

onsdag 30 mars 2011

Förslag på foto!!

Tänkte höra efter med er som besöker denna bloggen om det är något speciellt ni vill se här? Kom gärna med förslag jag är öppen för allt! Lämna gärna en kommentar vad du/ni vill se så ska jag försöka åstadkomma det.Kan ju bli en utmaning :-)

Lägger in min senaste bild så länge

9 kommentarer:

  1. Jag besöker ju din sida nästan dagligen för jag sitter ju mycket vid datorn i vanliga fall. Jo, det är kul om du visar bilder från din hemort så klart för det är alltid roligt att se bilder från olika ställen. Då slipper man själv resa ;-)
    Gärna byggnader, nya som gamla, vyer också, tja, vad ska man mer önska? Händelser! Det har du ju redan gjort, pojkarna som åkte.. jag vad åkte de nu med?
    Men jag tycker om dina fågelbilder , de är rätt mysiga..
    Ha en fin helg
    Raya

    SvaraRadera
  2. Tack Raya!!
    Jag har blivit insnöad på småfåglar.Kan tyvärr inte låta bli att fotografera dem. Men det är klart att jag ska försöka tillmötesgå dina önskningar. Tyvärr så arbetar jag ganska intensivt just nu men har ledig dag på måndag och då ska jag ut och fota lite både kreti och pleti. Risken är väl stor att det blir fåglar ja vi får se vad det blir. Grabbarna åkte Snowboard Raya
    Ha det gott själv och trevlig helg :-)
    Tommy
    P.S jag trodde inte att någon skulle komma med förslag ;-)

    SvaraRadera
  3. Hihi, jag kommer alltid med förslag ;-) Men det är ju upp till fotografen själv vad han vill fota!
    Det är samma med Uffe, han jobbar och hinner bara fota på helgerna, eller lite på ledigare stunder på jobbet om kameran är med, och så blir det en hel del bilder med iPhonen istället.
    Jag har nästan ingen användning för mina iPhone-bilder för bildöverföringen till F-book slutar hela tiden att fungera.
    Har man mindre fritid då är den desto mer dyrbar..
    Raya

    SvaraRadera
  4. Håller med Raya att det är alltid kul att se lite bilder från dina omgivningar, natur, byggnader o.s.v.
    Men fåglar är ju mitt huvudintresse så det ser vi fram mot mera av! :-)

    Trevlig helg!

    Steffe

    SvaraRadera
  5. Tack för tipsen !! Är som sagt ledig idag och imorgon men hinner nog inte fota utan det får bli på Måndag! Men har faktiskt en hel dröse bilder från Gävle/ Sandviken som jag kan lägga upp under helgen. Gäller bara att hitta dom. Jag har alla bilder kvar på en extern hårddisk.

    Trevlig helg Raya och Steffe

    Tommy

    SvaraRadera
  6. Nu är det måndag så önskar jag dig en bra fotomåndag! Helgen var bra och vi var på ett litet nikonträff i Gamla Stan i lördags. Hoppas det blir flera träffar sedan för det är alltid trevligt att vandra med nikongänget..
    Kram/Raya

    SvaraRadera
  7. Tack så mycket Raya!! Ska ut och fota om en liten stund. Så får vi se vad det blir! Trevligt med NF-träffar hade ju förmånen att vara med i Västerås. Funderar på NF träffen på Arlanda i sommar. Och sen ska vi försöka ordna en träff i sommar när jag åker hem till Skåne på semester.
    Ha det gött
    Tommy

    SvaraRadera
  8. Ja det blev en hiskelig tur va ute i 2 timmar och 20 minuter och tog en massa bilder. 120 st tar si lilla tid att gå igenom alla bilder.Samt radera dom som blev blurp det blir såna i bland. Svårt väder mulet och blåsigt som bara den. Höll på att frysa ihjäl var bara 5+ men när jag kom hem och satte mej för att ladda upp bilderna då börja solen skina och det blev 12+.Jaja,sånt är livet.
    Bilder och text kommer så småningom i kväll eller imorrn :-)

    SvaraRadera
  9. Sol på eftermiddagen och jag satt fastklistrad vid datorn.. Visst blir det blurp-bilder också, ofta om man fotar rörliga objekt, man får ta fler bilder då.
    Vi får de vad det blir för träffar, man kan ju inte åka överallt, men på sommaren brukar det bli flera träffar.
    Hade gott/Raya

    SvaraRadera