Leta i den här bloggen

tisdag 1 februari 2011

Mina Katter och deras egenheter :-)

Vi har 2 katter: Ludwig är en rödvit perserhanne som är 11 år. Han har fått för sig att han ska dricka vatten ur glas. Han visar väldigt klart vad han vill.om någon av oss fram ett glas vatten och ställer det på bordet ja vem tror ni är där jo Ludwig den rackaren och han ställer sig då och lapar i sig vatten. Jag tog denna bild tidigare i höstas när han drack från ett glas på golvet Han dricker även ur skålen, men han verkar tycka att det är rätt mysigt att dricka från ett  eget glas :-)

Ludwig is drinking Water




Vår andra kisse heter Oscar och han är också en perser en creme-vit och han är 7 år.Vi  upptäckte tidigt i höstas att han har böjelse för att äta toalettpapper.Vi hittade stråk av papper på golvet ibland när vi kom hem från arbetet och ibland på morgonen när vi vaknade. I dag passade jag på att föreviga katten Oscar när han satt och väntade på att få vräka i sig toapapper.Det ser ut som han tänker jäkla fotograf som kommer och stör mej när jag ska äta papper :-)


Oscar

5 kommentarer:

  1. hehe det var kul o läsa. Söta katter! =D

    SvaraRadera
  2. Haha, äta toapapper! Vilken delikat mat....
    Våra lånekatter hade också sina egenheter. Den ena drack vatten ur glas som din plus ur vattenkranen! Den andre ville krafsa flera timmar i lådan. Hon ville städa hela tiden, vi började bli lite trötta på det.. Om det hade varit mina katter hade jag väl gjort något åt saken men nu var de våra gäster.
    Är dina katter högljudda, pratsamma??

    SvaraRadera
  3. Lillen han springer omkring och låter åtminstone på dagtid,Gamlingen är mörkrädd tror vi för han skriker eller jamar på nattetid.Fast bara när det är mörkt om hösten på dagtid skriker han inte i alla fall :-)

    SvaraRadera
  4. Din sida ser jättebra ut nu. Bilderna är alldeles tillräckligt stora också! Men eller hur, är det en fotosida vill an ha möjligheten att visa bilder på ett bra sätt..
    Ha en bra dag/Raya

    SvaraRadera