Leta i den här bloggen

lördag 30 juli 2011

Humlor,fjärilar och blomflugor samt en långbent spindel

När vädret inte var så roligt så tog jag fram kameran och gav mej ut i regnet för att fotografera insekter.På området där vi bodde på fanns det mycket blommor.Och blommor är ju en förutsättning för att fotografera insekter.Jag tog massor av bilder men dessa blev bäst,tycker jag.Hoppas du gillar dem!!!

torsdag 28 juli 2011

Forsmarks Bruk 28/7

Har nu varit hemma i 3 dagar efter Skånetrippen.Har inte gjort så speciellt mycket bara tagit det lugnt och tvättat en massa tvätt. Vi bestämde redan i Måndags att vi skulle ta en liten tur till Forsmarks bruk i dag.En nätt tur på 16 mil. Min tanke var att jag skulle ta lite macro bilder för när vi har varit där förr om åren så har det funnits mycket småinsekter. Men dock inte i år, dom hade skövlat bort det mest gröna ut mot vattnet så jag hittade inte så mycket insekter att fota.Dock blev det några bilder. Så det fick bli annat att fota i år. Men det gick ju lika bra det.Solen sken på morgonen men när vi ålte vid 11-tiden då var det mulet och det lom flera små skurar regn.När vi närmade oss Forsmark sken solen men den försvann snabbt bakom molnen som tornade upp sej på himlen!! Vi hann fika samt ta oss en tur i den Engelska Parken, innan det bar hemåt igen

VisningarMer frånTaggarKommentarerDela utSkickaFavoritTwitterFacebook

VisningarMer frånTaggarKommentarerDela utSkickaFavoritTwitterFacebook

Lite smått och gott från veckan i Höllviken

Tog ganska många bilder under vår semester i Höllviken. Alla kommer jag dock inte att lägga upp. Jag lägger upp lite bilder här som inte passar in någon annan stans. Minst 2 trådar till kommer jag att skapa från semestern i Skåne,fast dom får ni vänta på.Måste få lite inspiration först :-).

Godis från Godisförsäljningen Hököpinge


Rönnbär var det gott om.Sträng vinter på gång??

Stugan vi bodde i

Solnedgång

Röda bär av okänd sort

Svamp

Greven själv i njutartagen

Kanin/hare

tisdag 26 juli 2011

Solnedgångar

Jag tog en massa bilder på solnedgångar när vi var i Skåne. Första kvällen kom vi hem försent så då blev det inga bilder! Prognosen för att ta bilder på solnedgången var inte så lovande de 3 närmsta dagarna,dom hade väl inte lovat så fint väder.Både på Måndagen och tisdagen var det fint väder så det var bara att gå ner till stranden och plåta allt jag kunde.På Onsdagen var vi på banan och kom inte hem förrän vid 21.45 och då naturligtvis var det en solnedgång som hette duga,Men jag var för trött för att gå ut igen så det blev inga bilder då,tyvärr.

VisningarMer frånTaggarKommentarerDela utSkickaFavoritTwitterFacebook





VisningarMer frånTaggarKommentarerDela utSkickaFavoritTwitterFacebook




VisningarMer frånTaggarKommentarerDela utSkickaFavoritTwitterFacebook

Vikingabyn Höllviken

När vi var på semester i Höllviken passade vi på att göra ett besök i Vikingabyn.Tyvärr var inte vädrets makter med oss det regnade och blåste rejält. Regnet och blåsten var ju en besvikelse i sig,men den törsta besvikelsen var att det var alldeles dött i vikingabyn.Fanns inte någon viking över huvudtaget.Förr om åren har vi kunnat gå omkring och se hur dom gör sina hantverk,men inte i år.Jag tog lite bilder därifrån trots allt.























lördag 16 juli 2011

Blåbärsmuffins

Häromdagen doftade det gott i vårt kök.Dottern hade bakat blåbärsmuffins och jag tog fram kameran och plåtade lite bilder.Vill passa på och tacka till alla som har varit in och tittat på och kommenterat mina bilder, och önska en riktigt skön sommar /semester för det tänker jag ta nu ett tag framöver.Åker hem till Skåne och blir borta i 9 dagar.Men sen kommer jag hem fulladdad med nya bilder och ny energi

söndag 3 juli 2011

Cruising 7/5

Jaha lite nya bilder från cruisingen. 7/5 Hade inget speciellt för mej i kväll, fanns inget att titta på Tv så jag satte mej och titta på bilder som jag tog på cruisingen.Det kanske dyker upp bilder här som du har sett förrut men det är bara att bläddra förbi :-) Anledningen till att jag lägger upp bilder igen är för att sonen har köpt en IPAD och då frågade han mej om inte jag kunde fixa till bilder så att vi kan visa upp dem för min brorsa när vi åker ner till Skåne på semester.Sagt och gjort nu håller jag på att gå igenom bilder och då tänkte jag att jag lägger upp lite nya bilder här på bloggen också precis som jag har gjort på facebooksidan!! Fast med den skillnaden att bildkvaliten är bättre här än på facebook, Har fortsatt i dag söndag och redigera bilder så därför kom det inga bilder i går utan nu kommer dom i dag i stället.. Samtliga bilder är fotograferade med Nikon D90 samt Nikkor 18-55 mm f/3.5-5.6 G.