Leta i den här bloggen

söndag 30 januari 2011

Fotopromenad 30/1

Det är nu en vecka sen jag la in bilder på bloggen men jag har arbetat hela veckan, och i går var det inget bra väder,det blåste och det var riktigt kallt . I dag har jag varit ute i 1 timme och 45 minuter och solen sken för det mesta i alla fall. Kameran var med och jag tog lite bilder som jag kommer att lägga upp. Har lite svårt att hitta motiv nu på vintern så det blir mest fåglar och det blir det i dag också.
Fast i dag tog jag lite bilder på änder i Boulognerskogen försökte få till skärpan så bra som möjligt :-)



söndag 23 januari 2011

Småfåglar

I dag var  min son och jag ute på en fotopromenad.Vi hade bestämt oss för att fotografera lite småfågel.Mycket fågel fanns det både kråkor kaja men dom var inte jag/vi intresserade av. När vi passerade ett hus var det ett härligt kvittrande i bland buskarna.Där tog jag lite bilder på lite pilfink/gråsparv.
Sen fortsatte vi mot vårt mål som var Södra Koloniföreningen där det brukar finnas massor av småfågel,men naturligtvis inte i dag. Dock hörde vi hackspett men vi kunde inte lokalisera den och så hörde vi en Domherre som vi inte hann fota eftersom han/hon satt gömd i ett träd och när sonen hörde lätet från den och pekade: där är den så började den att flyga i väg och det gick snabbt





lördag 22 januari 2011

Humla

Testar mitt första blogginlägg med att lägga upp en bild som jag tog i somras utanför min arbetsplats.Mera bilder kommer senare.